DKK 3744 inkl. 25% moms

En konto findes allerede med denne e-mail adresse. Er det dig?

Log ind
3dnspjnossinb100vdys file

1:1 online mentoring session - 60 minutter

Til den ambitiøse iværksætter, som er klar til at komme til next level i deres forretning

Personlig og håndholdt 1:1 business-mentoring til virksomhedejere. 

Du kender følelsen måske af at forretningen styrer dit liv, fremfor omvendt.
At du  konstant er bagud, og knokler non-stop uden at føle du tjener nok. 

Eller du drømmer om at tage din business til næste step, og udvikle nye produkter eller digitale løsninger som kan give dig mere frihed til eventyr og rejser. 

I så fald er du landet det rette sted!

Jeg har igennem mine 11 år som iværksætter hjulpet hunderedvis af ildsjæle med at optimere, forretningsudvikle og blive skarpere på deres business. 

Og jeg vil elske at hjælpe dig med et (k)ærligt skub og konkrete værktøjer som kan tage dig videre i processen til next level. 

Inkluderet i prisen er:

  • Forberedelse på mail forud for vores møde (du sender oplæg samt status mail således jeg kan forberede mig bedst muligt, og du får det maksimale udbytte af samtalen) 

  • 1 times online samtale over zoom 

  • Opsummering på mail og opfølgning 14 dage efter vores session 

Når din session er booket og betalt, modtager du en mail hvor vi aftaler en dato at tales ved på, ligesom de worksheets som jeg skal have retur til forberedelse inden vi tales ved. 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at nå dine drømme 
Kh Linn

*Bemærk prisen er inkl. 25% moms

Hvad siger mine klienter

“Udfordringen med Linn er at hvis man kommer til at sige noget højt, så fanger bordet. Halvandet år efter at have deltaget i en workshop hos hende, er jeg i fuld gang med det start-up-projekt jeg længe havde gået med tankerne om, nemlig Sugar Pilots. Projektet gik live et år efter min workshop-deltagelse og siden da er det er gået så stærkt!”

Charlotte, Sugarpilots

“Linn hjalp mig til at indse, at jeg havde modet til at springe ud som selvstændig iværksætter. Linn er ekstremt god til at gøre det komplicerede enkelt og samtidigt se og udnytte ressourcerne i de mennesker hun arbejder med. Særligt beundrer jeg hvor meget Linn giver af sig selv i arbejdet med andre. / Relationsformidlerne.dk”

Anja Hvidberg Olsen

“Jeg er overvældet over Linns engagement, overblik og vilje til at hjælpe mig videre med min forretning. Linn tager virkelig mentorrollen alvorligt. Nogen gange oplever jeg det, som om hun er en del af projektet. Det er en fabelagtig oplevelse. Jeg kan kun anbefale andre at opsøge Linns hjælp.”

Mia, Vinkelman.dk

“Af hjertet tak for mentor session hos dig! Så feminin og blid energien i mit arbejde er har en mentor session været en helt perfekt måde at blive guidet på. Du har været skarp og konkret, uden at jeg har følt mig blæst bagover. Jeg ved nu, hvad jeg skal fokusere på fremadrettet for at nå ud til mine kunder og stå tydeligt frem med den, jeg er og det, jeg kan tilbyde. Under vores session har jeg fået indblik i, hvad jeg kan gøre for at være skarp i min mission og strategi - og samtidigt være autentisk. Jeg har helt konkrete trin til de kommende action punkter og jeg føler mig klar til at nå ud til mine kunder i en form, som er tryg for både dem og mig. Og nu glæder jeg mig bare endnu mere! Sikken rejse! Og TAK, Linn, fordi du lige holdt mig i hånden, da jeg var allermest forvirret over de nye veje, jeg går - mens jeg vænner mig til at være helt uden for min komfortzone. ”

Tovemiia, Mindfuld Daisy